OVER MIJ

IK BEN VECTORY FRANK COX EN IK ONTWERP OP (FOR)MAAT

Vectory verzorgt sinds januari 2013 maatwerk projecten in de vorm van on- en offline grafisch ontwerp en websites op basis van voorkeur en identiteit van jouw bedrijf.

Frank-Cox-1200x1200

OVER VECTORY FRANK

Vectory is een eenpersoons media- en webdesign bureau en verzorgt sinds 2013 onder deze naam maatwerk drukwerk en internet projecten. Samen met jou bedenk, ontwerp, ontwikkel en onderhoud ik (mobiele) websites en een brede variatie aan drukwerk  op basis uw persoonlijke voorkeur en huisstijl. Ook als er nog geen huisstijl is, of als de bestaande huisstijl toe is aan opfrissing, dan sta ik voor je klaar.

Je leest het hierboven goed: mobiele websites. In deze tijden zijn smartphones en tablets niet meer weg te denken. Ook website bezoek gebeurt steeds meer via deze mobiele apparaten. Hierom ben ik gedreven in het maken van responsieve websites. Deze passen zich aan op de grootte van het gebruikte apparaat, dus jouw bedrijf is online voor alle bezoekers optimaal te bezoeken.

Vanaf de start heb ik samen mogen werken met een interessante variatie aan bedrijven en instanties. Deze succesvolle samenwerkingen zijn terug te vinden in het Portfolio.

Mijn ontwerpen

  • pakken de aandacht,
  • uit de boodschap van jouw bedrijf,
  • zijn in jouw gekozen stijl vormgegeven,
  • en zijn altijd maatwerk!
NIEUWSGIERIG?

IK MAAK GRAAG KENNIS MET JOU EN JE BEDRIJF