Vectory-logoPNG

Diensten

wat kan ik voor je doen?

Jouw bedrijf (nog meer) op de kaart zetten. Identiteit creëren en versterken om de gewenste beleving uit te stralen. Of het hier gaat om een logo, huisstijl (elementen), webdesign of social media; ik ben graag tot je dienst.

Ben jij graag bezig met ondernemen en vertrouw je deze belangrijke elementen graag aan iemand anders toe? Ik verzorg graag deze werkzaamheden om jou te ontzorgen.

Ook ben ik beschikbaar voor freelance werkzaamheden. Heb jij het te druk of zoek jij een partner in werkzaamheden voor jouw klanten?  Neem vrijblijvend contact op en wij gaan samen in overleg over het project in kwestie onder het genot van een kopje koffie.

Logo & huisstijl ontwerp

Als professional in jouw vakgebied wil je de beleving overbrengen wat jouw bedrijf kenmerkt. Zo maak je een goede indruk op je doelgroep en men zal je onthouden.

Kleuren, vormen, typografie en meer vertaald naar logo ontwerp, briefpapier, visitekaartjes, templates en andere huisstijl onderdelen. Alle producten die de identiteit uiten van jouw bedrijf.

Ik maak graag persoonlijk kennis en leer je bedrijf optimaal kennen om een zo passend mogelijke huisstijl te creëren die ervoor zorgt dat jij als ondernemer nog beter voor de dag komt.

uitstraling & identiteit

Alle gemaakte onderdelen zijn van jou. Ik hou ze desgewenst in mijn archief om eventuele toekomstige projecten makkelijker te laten verlopen.

De onderdelen worden gemaakt volgens (technische) specificaties en controles op drukproeven.

Grafisch ontwerp

Ontwerpen die opvallen, jouw doel overbrengen en daarmee tot actie aanzet bij jouw doelgroep. Daarbij voldoet het altijd aan je wensen en past het bij je huisstijl. Het terugkeren van kleuren, vormen, typografie en logo zorgt voor herkenbaarheid van jouw merk.

jouw huisstijl in drukwerk

Natuurlijk heb jij een tof product, dienst of evenement! Hier ben je trots op en dat wil je laten zien. Maar hoe val je op tussen de menigte en welke manier van uiten is hiervoor het beste? Wij vliegen dit vraagstuk samen aan en zorgen ervoor dat jouw project de aandacht krijgt dat het verdient.

Welke vormen van o.a. drukwerk zijn er?
In de termen offline, online en promotionele uitingen kun je denken aan flyers, kaarten, posters, folders en brochures, e-nieuwsbrieven, webbanners, advertenties, spandoeken, roll-up banners en belettering/bestickering.

Natuurlijk bestaan er nog veel meer grafische uitingen. Op zoek naar welke vorm van grafisch werk dan ook? Ik sta voor je klaar. 

Webdesign

Een mooie, maar ook practische digitale introductie naar jouw doelgroep. Samen gaan we op zoek naar het juiste recept in uitstraling en functioneren van je nieuwe website.

Hiermee bij je ten alle tijden vindbaar, herkenbaar en bereikbaar. Daarmee is een goede website natuurlijk onmisbaar voor jou als ondernemer.

eerste en bepalende beeld

Je website is jouw online visitekaartje voor je onderneming. Eerste indrukken zijn ook hier van groot belang. Ik help je de juiste boodschap over te brengen. Hierbij zoeken we samen de juiste beleving dat past bij het bedrijf. 

Ben jij op zoek naar een uniek design met een passende belevind? Ik help je aan een telefoon/tablet vriendelijke website wat voorzien is van een CMS, zodat jij deze zelf kunt beheren of laten beheren.

Ga jij graag een stap verder en open jij een webshop? Natuurlijk help ik jou verder en zorg voor die sprong naar een toffe webshop die af is.

Ik hou rekening met de zoekmachines die jouw website of webshop vindbaar maken op het internet. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg ik ervoor dat je doelgroep jou ook kan vinden.

NIEUW! social media

Te druk met ondernemen voor zaken als het vullen van social media kanalen? Vectory neemt dit uit handen en verzorgt op besproken momenten invulling voor een of meerdere social media. Dit kan ook op basis van een pakket.

Als ondernemer (tijdelijk) extra handen nodig?

Ik ben beschikbaar voor freelance werkzaamheden

Ben jij een collega vormgever/webdesigner en heb jij de handen vol? Een vaste medewerker in dienst nemen is niet de eerste optie, maar je hebt de agenda overvol. Dit klinkt herkenbaar!

Nee zeggen tegen klanten is moeilijk en kan funest zijn voor het opstarten of afronden van potentieel succesvolle samenwerkingen en projecten. Voorkom het verkopen van een Nee en denk eens aan tijdelijke collega in de vorm van een freelance medewerker.

Ik ben inzetbaar als vormgever of webdesigner als jij handen tekort komt of als je specifieke vraagstukken hebt in het werken met bijvoorbeeld drukwerk of online werken in WordPress. Je kunt mij inzetten op basis van projecten of een tijdelijke structuur van enkele uren per week.

Wanneer we samen projecten aanvliegen heb je aan mij een creatieve en duurzame collega. Ik zoek de goede en correcte oplossing bij een vraagstuk, die op lange termijn zorgt voor een betrouwbare samenwerking die smaakt naar meer. Ik denk graag met jou en je klant mee om samen tot een mooi product te komen, waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt?

Natuurlijk ga ik graag met jou aan tafel voor een mogelijke samenwerking.
Reageer snel en wij gaan samen aan de slag tijdens een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie!

Vectory-Frank-Cox-10

Frank Cox

Jouw vorgmgever/webdesigner