Vectory-logoPNG

samen in gesprek

Ben jij op zoek naar meer informatie over mijn diensten, een vlog/blog/nieuwsbericht of heb je gewoon een vraag aan mij? Voel je vrij en ga in gesprek!

Ik ga je vragen vol enthousiasme tegemoet en zal deze zo goed mogelijk beantwoorden. In mijn communicatie streef ik naar transparantie, eerlijkheid en openheid.

Mijn naam is Frank en je kunt me bereiken via frank@media-vectory.nl
of 06-1294 2345.

postadres

Vectory is officieel op het volgende adres gevestigd. Voor post doeleinden wordt onderstaande adres gebruikt.

Dentjesweg 35, 5961 RN Horst

kom eens langs

Ik werk vanuit een toffe kantoorlocatie, midden in Horst Centrum. Nieuwsgierig? Kom eens langs voor de grand tour.

Kerkstraat 7D, 5961 GC Horst

Hier zijn ook gevestigd:
Yookr & Marrianne Geurts

sociale media

Volg mij op social media om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en vlogs/blogs die worden gemaakt om jou als ondernemer te helpen.

l

in gesprek via een contactformulier

Plaats via een kort en duidelijk formulier je aanvraag voor meer informatie of algemene vragen.

liever direct een offerte?

Natuurlijk ga ik met jou aan tafel voor een mogelijk project. Reageer snel voor een vrijblijvende offerte, eventueel onder het genot van een kop koffie!

Appen, sms’en of bellen

06 1294 2345

Het ziet er naar uit dat je mijn nummer hebt gescoord. Voel je vrij contact op te nemen met vragen, opmerkingen of andere zaken.

In gesprek via een contactformulier

Voor meer informatie over mijn diensten, portfolio, een vlog/blog/nieuwsbericht of gewoon een brandende vraag vul je onderstaand formulier in en ik ga je inzending vol enthousiasme tegemoet.

Ik zal deze zo goed mogelijk beantwoorden. In mijn communicatie streef ik dan ook naar transparantie, eerlijkheid en openheid.

een website starten – waar moet je aan denken?

Hé ondernemer! Jij gaat professionaliseren en bent toe aan jouw eigen adres op het internet. Oftewel, je gaat starten met een website. Over het algemeen hoor of denk je dan: een website starten - waar moet je aan denken? Hier komen vanzelfsprekend wat zaken bij...

trouwkaart voor Patrick & Lisa

In de looptijd van Vectory loop ik heel af en toe een enorm bijzonder project tegen het lijf. Zo ook met het stukje drukwerk in de vorm van de trouwkaart voor Patrick & Lisa. Zij zijn afgelopen jaar samen in het huwelijksbootje gestapt. Zulke projecten brengen een...

website voor Steyl-Sieraden

Eind vorig jaar kreeg ik een bericht van Josette Cortenbach-Thissen. Ze zat met een probleem. Helaas moest ze zich noodgedwongen opmaken voor een nieuwe website. Samen zijn we aan de slag gegaan aan de nieuwe website voor Steyl-Sieraden. Natuurlijk heb ik haar...

wat is een cms?

Als ondernemer heb je natuurlijk een website. Dit is de mooie, maar ook praktische digitale introductie naar jouw doelgroep. Eerste indrukken zijn ook hier van groot belang. Toch ben jij als ondernemer graag bezig met wat jij tof vindt; je vak uitoefenen! Dan is een...

geen pixels meer

Wanneer vormgeven en drukwerk voor jou geen dagelijkse kost zijn klinken sommige termen je misschien vreemd of apart in de oren ("geen pixels meer" bijvoorbeeld). Dit wil niet zeggen dat je een hele opleiding hoeft te volgen of dat je een expert moet worden voordat je...

vlogs/blogs/nieuws

herkenbare problemen en moeilijke vragen

Ben jij ondernemer, of gewoon lekker enthousiast in het maken van toffe dingen?

Natuurlijk kom je zaken tegen waar je het liefst niet te veel tijd in wilt steken. Je werkt aan je eigen website, logo of ander stukje huisstijl, maar je komt er gewoon even niet uit.

Dat is jammer! Jij houdt je gewoon graag bezig met ondernemen.
Ik wil je hier graag bij helpen.

In korte filmpjes en/of fijne hapklare blogberichten help ik jou met deze basis puntjes. Wie weet, help ik jou doormiddel van deze items uit de brand.

Kom je er toch even niet uit? Misschien kan ik je face-to-face beter helpen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Liever direct een offerte?

Natuurlijk ga ik graag met jou aan tafel voor een mogelijk project.
Reageer snel en ik ga aan de slag met een vrijblijvende offerte. Deze kunnen we eventueel bespreken onder het genot van een kop koffie!

Vectory-Frank-Cox-10

Frank Cox

Jouw vorgmgever/webdesigner

Neem bij voorkeur contact op via

Type werkzaamheden