Vectory-logoPNG

OVER VECTORY

Hi, ik ben Frank

Ik ben grafisch vormgever, webdesigner, allround creatieve duizendpoot, content creator,

trotse papa , maker van slechte grappen en uitdeler van aanstekelijke goede zin!

Vectory is een eenpersoons media- en webdesign bureau en ik verzorg sinds 2013 onder deze naam maatwerk drukwerk en internet projecten. Samen met jou bedenk, ontwerp, ontwikkel en onderhoud ik (mobiele) websites en een brede variatie aan drukwerk  op basis jouw persoonlijke voorkeur en huisstijl.

Vectory-Frank-Cox-6

Frank Cox – Jouw vormgever/webdesigner

kennismaking

In mij herken je een frisse en veelzijdige vormgever. Bewapend met een enthousiast en vrolijk voorkomen ga ik de dag optimistisch tegemoet. Op zak heb ik een groot gevoel voor kleur, fotografie, compositie, typografie en heb ik aan ideeën geen tekort.

Stilzitten is voor mij bijna een vies woord. Zo probeer ik altijd mijn grenzen te vinden en verleggen, waardoor ik mij dagelijks door blijf ontwikkelen. Door de jaren heb ik mijn vaardigheden getraind door met verschillende soorten media te werken.

Met alle projecten streef ik naar een creatieve, gemoedelijke en vooral succesvolle samenwerking die smaakt naar meer. Daarom de stap naar het ondernemerschap in de vorm van Vectory!

Vectory-Frank-Cox-6

vlogs/blogs/nieuws

een website starten – waar moet je aan denken?

Hé ondernemer! Jij gaat professionaliseren en bent toe aan jouw eigen adres op het internet. Oftewel, je gaat starten met een website. Over het algemeen hoor of denk je dan: een...

Herkenbare problemen en moeilijke vragen

Ben jij ondernemer, of gewoon lekker enthousiast in het maken van toffe dingen?

Natuurlijk kom je zaken tegen waar je het liefst niet te veel tijd in wilt steken. Je werkt aan je eigen website, logo of ander stukje huisstijl, maar je komt er gewoon even niet uit.

Dat is jammer! Jij houdt je gewoon graag bezig met ondernemen.
Ik wil je hier graag bij helpen.

dat gaan we veranderen

In korte filmpjes en/of fijne hapklare blogberichten help ik jou met deze basis puntjes. Wie weet, help ik jou doormiddel van deze items uit de brand.

Kom je er toch even niet uit? Misschien kan ik je face-to-face beter helpen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.