Vectory-logo-witPNG

Duckatti eendenverhuur

Klant
Viviènne Houben Poulissen
Afleverdatum
1 november 2020 & regelmatig terugkerend
Categorieën
Drukwerk | Huisstijl | Onderhoud | Social media | Webdesign
Over deze ondernemer
Duckatti eendenverhuur in Melderslo verhuurt zogenaamde lelijke eendjes, oftewel de Citroën 2CV. Daarbij levert Viviènne maatwerk om jou zo goed mogelijk te bedienen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Zij beschikt over een mooi assortiment aan eendjes, elk geschikt voor maximaal 4 personen per klassieker. Duckatti eendjes uit de eendenpoel zijn voor verschillende doeleinden te reserveren. Denk aan een dagje uit met gezin, vrienden of familie, een bedrijfsuitje of personeelsfeestje, bruiloft, gala, fotoshoot en meer!

Het project

Guido en Viviènne zijn 2 enthousiaste ondernemers die het woord stilzitten niet kennen. Al een tijd mag ik voor Guido werkzaamheden doen voor Houben Classic Cars en Classic Mustangparts.

Natuurlijk leer je elkaar kennen en komt erachter wat je doet. Mijn werkzaamheden sluiten goed aan bij de wensen van Viviènne, en de eerste opdracht voor Duckatti kwam binnen.
Vanaf dat moment was een succesvolle en fijne samenwerking geboren, die zicht ook voortzet in onderhoud, Social media en andere werkzaamheden voor deze toffe onderneming.

Het uiterlijk van de website was al bekend en stond al online. Viviènne miste nog een cms, waar ze zelf (of door mij) eenvoudig met teksten en fotografie kon gaan werken. Ook SEO werd hierin belangrijk en natuurlijk mag het reserveren van de lelijke eendjes niet ontbreken. Alle vraagstukken zijn opgelost in het huidige online plaatje.

Bekijk het project live

https://www.duckatti.nl/
"Viviènne heeft nog geen review achtergelaten"

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt?

Natuurlijk ga ik graag met jou aan tafel voor een mogelijke samenwerking.
Reageer snel en wij gaan samen aan de slag tijdens een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie!

Vectory-Frank-Cox-11

Frank Cox

Jouw vorgmgever/webdesigner