Vectory-logo-witPNG

Hobby Gilde Horst

Klant
Bestuur Hobby Gilde Horst
Afleverdatum
1 september 2023
Categorieën
Logo | Onderhoud | Social media | Webdesign
Over deze ondernemer
Het Hobby Gilde Horst verwelkomt je in een inspirerende wereld van ambacht, creativiteit en vaardigheden. De gemeenschap van gepassioneerde hobbyisten, ambachtslieden en kunstenaars komt samen om kennis met cursisten te delen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Of je nu een ervaren ambachtsman bent of gewoon nieuwsgierig bent naar het ontdekken van verschillende nieuwe hobby's, bij Hobby Gilde Horst is er voor elk wat wils. De workshops en bijeenkomsten omvatten een breed scala aan ambachten, van houtbewerking en schilderen tot handwerken en nog veel meer.

Hobby Gilde nodigt je uit om deel te nemen aan onze levendige gemeenschap, je passies te delen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Of je nu je vaardigheden wilt verbeteren, je creatieve horizon wilt verbreden of gewoon wilt genieten van de gezelligheid van gelijkgestemden, bij Hobby Gilde Horst ben je van harte welkom.

Het project

Het begon met een aangename kennismaking, waarbij we samenwerkten aan het ontwikkelen van een geheel nieuwe visuele identiteit, te beginnen met het logo.

Samen met 't bestuur is allereerst hard gewerkt aan het nieuwe logo, dat de kernwaarden en de unieke identiteit van Hobby Gilde Horst weerspiegelt. Dit logo diende als de inspiratie voor de ontwikkeling van de nieuwe website.

De nieuwe website is ontworpen met een frisse en eigentijdse kleurstelling, waardoor Hobby Gilde Horst opvalt. We hebben gestreefd naar een overzichtelijke paginavulling en een intuïtieve navigatie, zodat bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot waardevolle informatie, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Bij Vectory geloven we in de kracht van visuele communicatie en gebruiksvriendelijkheid. We zijn er trots op om Hobby Gilde Horst te hebben geholpen bij het creëren van een sterke online aanwezigheid die hun passie en expertise weerspiegelt.

Bekijk het project live

https://www.hobbygilde.nl
" "Hobby Gilde Horst heeft nog geen review achtergelaten""

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt?

Natuurlijk ga ik graag met jou aan tafel voor een mogelijke samenwerking.
Reageer snel en wij gaan samen aan de slag tijdens een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie!

Vectory-Frank-Cox-11

Frank Cox

Jouw vorgmgever/webdesigner