Vectory-logo-witPNG

Nieuwe Lind Timmerwerken

Klant
Bram Hoeijmakers
Afleverdatum
1 maart 2020
Categorieën
Onderhoud | Webdesign
Over deze ondernemer
Nieuwe Lind Timmerwerken is jouw creatieve en innovatieve partner in unieke projecten van hout. De mogelijkheden zijn oneindig, Bram kijkt graag samen met jou naar de beste oplossing bij je vraagstuk.

Ramen, deuren, kozijnen en werkzaamheden binnen het interieur (onder andere meubels) zijn enkele van zijn specialiteiten. Al draait hij zijn hand er niet voor om een mooi en creatief ontwerp op maat te realiseren. Bram maakt graag mooie dingen!

Het project

Als kersverse ondernemer wil Bram zich sterk in de markt zetten. Daar hoort een toffe huisstijl en sprekende website bij.

De huisstijl heeft hij elders laten maken en hij heeft mij benaderd om de eerste online kennismaking op me te nemen. Met de huisstijl als leidraad zijn we gaan kijken om een mooie website neer te zetten waar informatie hand in hand gaat met beeld.
Met in de achtergrond een handig CMS staat er nu een stabiele en goede website die smaakt naar meer. De bezoeker wordt uitgenodigd om Bram en zijn ondernemer beter te leren kennen. Ook staat een kopje koffie om de hoek met dit project. Bram maakt graag kennis, ook met jou!

Bekijk het project live

https://www.nieuwelind.nl/
"Zeer fijne samenwerking dat leidde naar een mooi resultaat!"

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt?

Natuurlijk ga ik graag met jou aan tafel voor een mogelijke samenwerking.
Reageer snel en wij gaan samen aan de slag tijdens een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie!

Vectory-Frank-Cox-11

Frank Cox

Jouw vorgmgever/webdesigner