Vectory-logo-witPNG

Digitale Opsporing

Klant
Beata Manders
Afleverdatum
7 juli 2022
Categorieën
Huisstijl | Onderhoud | Webdesign
Over deze ondernemer
Digitale Opsporing BV is een erkend particulier digitaal forensisch recherchebureau en cyber security specialist. Ze voeren recherche onderzoeken uit in opdracht van het bedrijfsleven, verzekeraars en financiëlee dienstverleners en adviseert organisaties op het gebied van digitale fraude en cyber security. Een particulier recherchebureau verwerkt veel persoonlijke gegevens waarvan de bescherming sinds de invoering van de AVG een nog hogere prioriteit heeft gekregen. Met het ISO/IEC 27001 certificaat hebben nieuwe én bestaande klanten de aantoonbare garantie dat zij hun gegevens op een professionele en juridisch verantwoorde wijze behandelen en beveiligen.

Het project

Aan de hand van een geslaagde SEO campagne voor de website van Vectory zelf is Beata als officemanager binnen Digitale Opsporing bij mij uitgekomen.
Na een aangename introductie en uitleg van het project zijn we samen aan de slag gegaan.

De bestaande website was niet in een lijn met de bestaande huisstijl. Ook was het plaatje enorm plugin gedragen en daarmee afhankelijk.
Aan de hand van het huisstijl handboek zijn we aan de slag gegaan een nieuw uiterlijk te creëren en de techniek te optimaliseren.

De website is gemaakt met Wordpress CMS en het Divi theme, waarmee de meeste plugins niet meer nodig zijn. Ook kan Beata zelf content schrijven en toevoegen als pagina vulling, blog en nieuws.
Digitale Opsporing is weer online met een fris en passend uiterlijk dat geheel aansluit bij de professionaliteit en beleving die hoort bij het bedrijf.

Bekijk het project live

https://www.digitaleopsporing.nl/
"Beata heeft nog geen review achtergelaten"

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt?

Natuurlijk ga ik graag met jou aan tafel voor een mogelijke samenwerking.
Reageer snel en wij gaan samen aan de slag tijdens een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie!

Vectory-Frank-Cox-11

Frank Cox

Jouw vorgmgever/webdesigner