Vectory-logo-witPNG

Steyl Sieraden

Klant
Josette Cortenbach-Thissen
Afleverdatum
14 januari 2022
Categorieën
Onderhoud | Webdesign
Over deze ondernemer
Josette haar passie is om creatief bezig te zijn, ze is altijd op zoek naar mooie nieuwe materialen, stoffen en kralen om iets mee te ontwerpen. Het geeft haar zoveel voldoening als ze voor een iemand een mooi sieraad mag maken wat geheel naar zijn of haar wens. De sieraden die ze maakt zijn uniek omdat er een grote verscheidenheid aan kralen, kleuren, leer en andere materialen aanwezig zijn.

Ook workshops vind Josette ontzettend leuk om te doen, inmiddels zijn het niet meer alleen sieraden workshops maar ook tassen workshops en voor de kerst, carnaval, pasen, lente en zomer workshops. Natuurlijk kunnen er ook supergave kinderfeestjes gegeven worden.

Het project

Eind vorig jaar kreeg ik een bericht van Josette. Ze zat met een probleem. Haar originele website was helaas volledig verloren gegaan en moest zich noodgedwongen opmaken voor een nieuwe website.

Natuurlijk heb ik haar geholpen in het nieuwe plaatje. We hebben er samen voor gezorgd dat de website volledig past in de stijl van Steyl. Alles past als een handschoen om de bestaande huisstijl en is direct herkenbaar voor bekenden van het merk.
Extra toegevoegd is een etalage voor haar producten. Er staat een greep online van haar unieke producten, zonder dat je deze online kunt kopen. Dat mag fysiek in de winkel.

Josette kan haar website volledig zelf beheren door het gebruik van het Wordpress CMS in combinatie met een editor waarmee je live tekst en beeld kunt aanpassen.
De tijd dat Steyl helaas offline is geweest zit erop en deze unieke sieraden winkel heeft een splinternieuwe en op haar beurt ook unieke aanwezigheid op 't internet.

Bekijk het project live

https://steyl-sieraden.nl/
"Josette heeft nog geen review achtergelaten"

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt?

Natuurlijk ga ik graag met jou aan tafel voor een mogelijke samenwerking.
Reageer snel en wij gaan samen aan de slag tijdens een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie!

Vectory-Frank-Cox-11

Frank Cox

Jouw vorgmgever/webdesigner