Vectory-logo-witPNG

Houben Classic Cars

Klant
Guido Houben
Afleverdatum
16 januari 2023 & regelmatig terugkerend
Categorieën
Huisstijl | Social media | Webdesign
Over deze ondernemer
Houben Classic Cars is een jong bedrijf wat is ontstaan uit puur passie en hobby. Jouw hobby in klassieke auto's is dé passie van deze onderneming.

Voor in- en verkoop van klassieke auto’s met name de early Ford Mustangs 64-66 ben je bij 'HCC' aan het juiste adres.
Tevens hebben hebben ze een grote voorraad mustang onderdelen, welke uitgebaat wordt vanuit dochteronderneming Classic-Mustangparts.com.
Mocht je onderdelen nodig hebben? Shop dan via de 'CMP' webshop.

Aankoopbegeleiding
Ga goed geïnformeerd op zoek met onze aankoopbegeleiding. Houben Classic Cars helpt jou in de aankoop d.m.v. begeleiding en advies, waar je vele en veilige kilometers mee mag gaan beleven. HCC verzekert je van persoonlijke begeleiding, korte lijntjes en natuurlijk hebben ze een eigen showroom met misschien wel jouw nieuwe droomauto.

Jouw klassieker verkopen?
Het verkopen van een classic kan veel werk met zich meebrengen. Vreemde mensen aan de deur, vreemde telefoontjes of veel kijkers, maar geen kopers?
Verkoop de auto aan HCC, of kies voor een consignatieverkoop door Houben Classic Cars.

Het project

Guido en Viviènne zijn 2 enthousiaste ondernemers die het woord stilzitten niet kennen. Al een tijd mag ik voor Guido werkzaamheden doen voor Classic Mustangparts en via Viviènne voor Duckatti.

Natuurlijk leer je elkaar kennen en komt erachter wat je doet. Mijn werkzaamheden sluiten goed aan bij de wensen van Guido, en de eerste opdracht voor Houben Classic Cars kwam binnen. Vanaf dat moment was een succesvolle en fijne samenwerking geboren, die zicht ook voortzet in onderhoud, Social media en andere werkzaamheden voor deze toffe onderneming.

Er was een bestaande website die helaas niet meer voldeed aan de functionele en visuele wensen van Guido. Zijn plannen voor de onderneming zijn groot! En natuurlijk mag de website dit ook vertalen. Met de diensten en de klassieke occasions mooi in beeld gaat Houben Classic Cars nu verder in het groeien.
De website is gemaakt in Wordpress, in combinatie met het Divi theme, welke zeer geschikt bleek voor de wensen en eisen qua functionaliteit, uiterlijk en het beheren van alles.

Bekijk het project live

https://www.houbenclassiccars.nl
"Guido heeft nog geen review achtergelaten"

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt?

Natuurlijk ga ik graag met jou aan tafel voor een mogelijke samenwerking.
Reageer snel en wij gaan samen aan de slag tijdens een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie!

Vectory-Frank-Cox-11

Frank Cox

Jouw vorgmgever/webdesigner