Vectory-logo-witPNG

WorkOut Horst

Klant
Hans & Marion Lenssen
Afleverdatum
1 november 2021
Categorieën
Huisstijl | Onderhoud | Webdesign
Over deze ondernemer
Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan staan Marion en Hans voor jou klaar!

De naam van de gezondheidspraktijk is niet toevallig gekozen; WorkOut staat, naast het gebruikelijke begrip in de sportwereld, ook voor het uitwerken van je problemen. Dit kan te maken hebben met gewichtsproblematiek maar ook met het verwerken van mentale barrières. Het uiteindelijke doel is mensen lekkerder in hun vel te laten zitten. Hierop zijn de namen BreakOut en Chineng Horst ook op voortgekomen.

Mentale en fysieke gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voeding, beweging, slapen, stress, regelmaat, gezondheidsfactoren zoals overgang, schildklierproblemen en sociaal netwerk zijn factoren die vaak uit balans raken wanneer iemand niet goed in zijn vel zit.

Het project

Hans en Marion waren op zoek naar de volgende stap in de online aanwezigheid. Het bestaande plaatje van WorkOut Horst zag er uit als 1 uit zovelen en het miste de link naar de overige 2 ondernemingen: BreakOut en Chineng.
Met een volledige nieuwe stijl die door alledrie de ondernemingen herkenbaar is, maar wel ieder in haar eigen identiteit laat schitteren zijn de 3 website gerealiseerd. Ze linken naar elkaar en versterken elkaar in online aanwezigheid.

Dit project had een aantal leuke uitdagingen.
Elke onderneming heeft haar eigen speerpunten, en wordt op de bewuste website ook uitgelegd. Maar de overige 2 moeten er naadloos met een heldere link naar toe leiden, zonder dat je verdwaald in de 3 websites. Alledrie de ondernemingen moet ook op zichzelf en fijne stijl en identiteit hebben, maar wel herkenbaar aan de overige 2.
Hans en Marion kijken terug op een fijn project en de websites staan nu online!

Bekijk ook de websites van BreakOut Horst en Chineng Horst.

Bekijk het project live

https://www.workouthorst.nl/
"Frank levert producten aan die passen bij de bedrijven dus persoonlijk en afgestemd op wie ik ben, wat ik doe en waar de bedrijven voor staan. Op een fijne ongedwongen manier komen we tot het gewenste resultaat."

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt?

Natuurlijk ga ik graag met jou aan tafel voor een mogelijke samenwerking.
Reageer snel en wij gaan samen aan de slag tijdens een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie!

Vectory-Frank-Cox-11

Frank Cox

Jouw vorgmgever/webdesigner