Vectory-logoPNG

website voor Steyl-Sieraden

Eind vorig jaar kreeg ik een bericht van Josette Cortenbach-Thissen. Ze zat met een probleem. Helaas moest ze zich noodgedwongen opmaken voor een nieuwe website. Samen zijn we aan de slag gegaan aan de nieuwe website voor Steyl-Sieraden. Natuurlijk heb ik haar geholpen in het nieuwe plaatje. We hebben er samen voor gezorgd dat de […]

Deel dit bericht

[ssba-buttons]

Eind vorig jaar kreeg ik een bericht van Josette Cortenbach-Thissen. Ze zat met een probleem. Helaas moest ze zich noodgedwongen opmaken voor een nieuwe website. Samen zijn we aan de slag gegaan aan de nieuwe website voor Steyl-Sieraden.

Natuurlijk heb ik haar geholpen in het nieuwe plaatje. We hebben er samen voor gezorgd dat de website volledig past in haar Steyl. Alles past als een handschoen om de bestaande huisstijl en is direct herkenbaar voor bekenden van het merk.
Extra toegevoegd is een etalage voor haar producten. Er staat een greep online van haar unieke producten, zonder dat je deze online kunt kopen. Dat mag fysiek in de winkel.

 

website voor Steyl-Sieraden met mogelijkheid tot eigen beheer

Josette kan haar website voor Steyl-Sieraden volledig zelf beheren door het gebruik van het WordPress CMS in combinatie met een editor waarmee je live tekst en beeld kunt aanpassen.

Meer lezen over dit project?

 

Wie is Steyl Sieraden?

Josette haar passie is om creatief bezig te zijn, ze is altijd op zoek naar mooie nieuwe materialen, stoffen en kralen om iets mee te ontwerpen. Het geeft haar zoveel voldoening als ze voor een iemand een mooi sieraad mag maken wat geheel naar zijn of haar wens. De sieraden die ze maakt zijn uniek omdat er een grote verscheidenheid aan kralen, kleuren, leer en andere materialen aanwezig zijn. <br><br>

Ook workshops vind Josette ontzettend leuk om te doen, inmiddels zijn het niet meer alleen sieraden workshops maar ook tassen workshops en voor de kerst, carnaval, pasen, lente en zomer workshops. Natuurlijk kunnen er ook supergave kinderfeestjes gegeven worden.

Appen, sms’en of bellen

06 1294 2345

Het ziet er naar uit dat je mijn nummer hebt gescoord. Voel je vrij contact op te nemen met vragen, opmerkingen of andere zaken.

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt?

Natuurlijk ga ik graag met jou aan tafel voor een mogelijke samenwerking.
Reageer snel en wij gaan samen aan de slag tijdens een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie!

Vectory-Frank-Cox-10

Frank Cox

Jouw vorgmgever/webdesigner